samtalspartnern.se                   

 

 

                                             Foto: Göran Stenberg

Det började med gröna ärter på Toppfrys i Brålanda, hösten 1973.

 

Och fortsatte via folkhögskolorna Viskadalen respektive Brunnsvik till fackliga uppdrag och olika former av samhällsengagemang. Jag var arbetsplatsen trogen till dess att man gick i konkurs i november 2010. Företaget har en turbulent historia och finns idag kvar som en liten men livaktig spillra.

Under sommartid kan man fortfarande känna den ljuvliga doften av nyskördade ärtor. Oförglömligt härligt!

 

Vid sidan av mitt arbete, utvecklade jag ett starkt intresse för humaniora; litteratur, konst, teater, film. Bland mina hobby finns dessutom fotografering och sportfiske.

 

Åren i industrin gav mig mycket insikter om samband mellan personlig utveckling och hälsa, konflikthantering, och olika arbetsrelaterade effekter på fysisk och psykisk hälsa.

 

Förutom mitt arbete och åren vid folkhögskolorna, har jag hunnit med en del annat såsom: Sommarkurs i internationella frågor vid Nordisk folkhögskola i Genéve, utbildning till Fisketillsynsman, Grundkurs i zonterapi, certifieringsutbildning i Sorgbearbetning. Dessa kurser/utbildningar har skett parallellt med mitt arbete och har en sak gemensamt: Samspelet människor emellan.

Detta ligger till grund för min nya yrkesinriktning!

 

I juni innevarande år kan jag titulera mig Diplomerad Life-coach efter drygt ett års intensiva studier med både teori och praktik.

I sanning en Livsresa...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vägen vidare...

 

Kan vara svår att se, men den finns där.

Var så säker!

 

 

Foto: Göran Stenberg.